Skip to content

Infografika

Információ+grafika=infografika. 2002-óta foglalkozom infografikával és adatvizualizációval. Vezető napilapok infografikusaként (Népszabadság, Magyar Nemzet, Nemzeti Sport), vagy grafikai rovatvezetőjeként (Népszabadság, Magyar Nemzet) a gyakorlatban sajátítottam el a műfaj törvényszerűségeit. Az infografikák célja, hogy segítsék a megértést, történetet meséljenek az olvasóknak. Felhasználási területük sokrétű. Fontos szerepük van a korszerű sajtóban, de előszeretettel használják a tartalom marketing területén is.  Interaktív változatuk kiválóan alkalmas big data projektek vizualizációjára.

Referenciák – statikus infografikák

Galériába rendeztük az elmúlt évek nyomtatásban megjelent infografikáit. A galéria alatti linken elérhető egy bőségesebb válogatás az elmúlt évek infografika terméséből.

Referenciák – interaktív infografikák

2006-ban a Népszabadság napilap interaktív grafikai csoportjában kezdtünk el interaktív tartalmakat fejleszteni. Azóta folyamatosan követjük a technikai keretek fejlődését és mindig naprakész, jó megoldásokat kínálunk partnereinknek.

Infografika árak

Az infografika készítést óradíjas elszámolással vállaljuk. Minden esetben konzultáció után egyedi költségbecslést készítünk. A grafikus óradíj: 11 000 forint.

Kapcsolat

Tudunk segíteni! Ha megadod az elérhetőségeidet, visszahívunk egy kötelezettségektől mentes beszélgetésre.

Partnereink voltak