Skip to content

Arculattervezés

Mire figyelj, ha cégednek, egyesületednek arculatot szeretnél? Ha eljutottál erre az oldalra, akkor talán nem kell hosszan győzködni arról, hogy miért fontos vizuálisan is megkülönböztetnünk magunkat a konkurenciától. Milyen legyen ez a megkülönböztető jel? 

Legyen szép. Látványos, legyen jó ránézni. A szépség ízlés kérdése, így erről nehéz általános érvényű dolgokat mondani. Szerencsére van pár alapvetés, amely biztos szempont logókészítés közben. Fontos, hogy bármilyen felületen életképes maradjon. Mutasson jól apró méretben egy tollra nyomtatva, de működjön nagyban is, ha óriásplakátra tesszük. Lehet szép színes, de ne okozzon gondot fekete-fehérben megjeleníteni. Legyen egyedi – lehetőleg ne legyen keverhető más cégek emblémájával. Sűrítsen. Ne féljünk a bátor absztrakciótól. Minél egyszerűbb a forma, annál szélesebb a felhasználási lehetőségek köre. Utaljon a tevékenységre, de ne leltárszerűen. Nem kell mindent belezsúfolni, elég, ha megragadjuk  vele a cég filozófiáját. Ne legyen drága. Természetesen ez is szempont, de ne tévesszen meg bennünket a végeredmény egyszerűsége. Egy letisztult logó sok-sok fejlesztési fázison megy át, amíg elnyeri végső formáját. Ez a hosszú folyamat sok időt és ebből adódóan  sok pénzt igényel. Jó hír, hogy nincs minden vállalkozásnak szüksége teljesen egyedi logóra. Sok esetben megfelelő lehet egy sablonokból összerakott embléma. Erre a költséghatékony megoldásra számtalan weboldal kínálja magát. 

Referenciáink

A képek fölé mozdulva rövid leírást kapsz a projektről. Nézz be a képek mögé! A címre kattintva részletes leírást kapsz a feladatról.

Logótervezés árak

Az arculat alapja a logó. Ennek tervezése hosszú folyamat. Mi úgy dolgozunk, hogy a megrendelővel történő egyeztetés után – tevékenység, megjelenési felületek, ars poetica – laza vázlatokat készítünk. A skicceket szűkítjük három különféle megközelítési módra. A megrendelővel közösen kiválasztjuk a megfelelő irányt. A következő körben letisztázzuk a kiválasztott vázlatot és megnézzük különböző variánsait. Újabb egyeztetés után már közelítünk a folyamat végéhez. Színvariációkat kínálunk, majd kiválasztjuk a végső megoldást. A megrendelő igényeinek megfelelően összeállítunk egy arculati leírást a logóhoz és a többi arculati elemhez. Ha előzetes kalkulációhoz, nagyságrendi árat kell mondani, akkor nálunk egy logó tervezése, kivitelezése 80 000 forintnál kezdődik. Konkrét ajánlatot előzetes egyeztetés után a konkrét feladatra tudunk adni.

Kapcsolat

Tudunk segíteni! Ha megadod az elérhetőségeidet, visszahívunk egy kötelezettségektől mentes beszélgetésre.